Sign up for the better newsletter.

better office

- i internationalt selskab

better office
December 18, 2018 Ulrick
In News

Vores better office er kommet i fornemt internationalt selskab. Københavns mest attraktive co-working – direkte på Strøget – er for nyligt udtaget som en af tolv nominerede til

af det førende, verdensanerkendte magasin Frame Magazine. Usandsynligt fedt og – når vi selv skal sige det – fuldt forståeligt.

”Not just a nicely decorated coworking space – The owners have a deep interest in creating a better life for people.”
Frame Magazine

Frame Magazine har netop forstået og er faldet for grundprincipperne bag vores koncept om at skabe et ”levende laboratorium”. Et dynamisk co-working, som understøtter foranderligheden i jobbet, som vi oplever det i dag.

Derfor byder better office – udover flere formålsbestemte arbejdszoner – også på mødefaciliteter, loungeområder, køkkener, cafe, design shop, børneværelse, frisør og massageområde.

Alt sammen indrettet i samarbejde med anerkendte arkitektvirksomheder som GamFratesi, OeO Studio, PLH Architects, Danielsen Spaceplanning, JJW Architects og WHArchitects. Og udelukkende med design og interiør fra verdens førende møbel- og belysningsbrands som Vitra, Artek, Golran, Astep, Wästberg, KETTAL og Thonet.

Netop vores ufravigelige krav til et højt designniveau i indretning, stil og tone har banet vejen for better office’s optagelse i Vitras reference-bibel Our Clients.

”The aim was to transform the traditional Danish office into a modern work environment with an international feel and to add time saving services.”
Vitra

Det er første gang nogensinde, at en dansk Vitra-reference optages i Client-udgaven.

Og samtidig med optagelsen af better office  i Vitras referencesamling har også indretningen af Panum Instituttet – Maersk Tower – fundet vej til den attraktive samling. En sag, vi også har haft fornøjelsen af at være involverede i.

Selvfølgelig vil du gerne det – og du er velkommen til at kigge forbi better office eller klikke dig lidt rundt herunder.

Læs om better office i Frame Magazine her.

Læs om better office i Vitra Our Clients her.

De bedste hilsner

Ulrick