Sign up for the better newsletter.

Karakter Copenhagen

Et nyt medlem af the better family

Karakter Copenhagen
February 23, 2018 Ulrick
In News

Vi mener det, når vi siger, at vi vil tilbyde dig et internationalt designsortiment af allerhøjeste standard.

Glæd dig til at stifte bekendtskab med karakterfulde og nøje udvalgte designobjekter, når vi ruller distributionen af Karakter Copenhagen ud i hele Skandinavien – til både erhverv og detail.

Design out of the ordinary
www.karakter-copenhagen.com

Møbler, accesssories, belysning og kunstobjekter. Det danske designbrand Karakter Copenhagen er specielt dygtig til at håndplukke designs med en unik grad af kreativitet bag designets oprindelige idé.

Designerne og arkitekterne bag sortimentet er vel- og anerkendte navne i den internationale møbel- og belysningsbranche. Alle karakteriseret ved en inspirerende høj produktivitet og en kompromisløs tilgang til deres arbejde.

Karakter Copenhagen tager med sit høje kvalitets- og designniveau plads lige ved siden af vores velkendte internationale brands som Vitra, Artek, Golran og Astep.

Design- og konceptmæssigt supplerer vores brands hinanden og skaber stilfulde indretninger med et hjemligt, uhøjtideligt udtryk – til gavn for både dit og mit work wellbeing.

Karakter Copenhagen præsenteres af vores better team til udvalgte forhandlere i hele Skandinavien, og vi glæder os til at skabe en fortjent og naturlig vækst for brandet.

Vil du vide mere om Karakter Copenhagen – eller om vores øvrige brands – eller om os for den sags skyld?

Tag fat i mig – det vil være en fornøjelse at fortælle dig mere.

De bedste hilsner

Ulrick