Sign up for the better newsletter.

better office

co-working i hjertet af København

better office
October 2, 2017 Ulrick
In News

Velkommen til Københavns mest attraktive co-working på 1.650 m2 direkte på Strøget.

”Her hos os mener vi ordet CO-WORKING bogstaveligt og oprigtigt – og ikke blot som en moderne betegnelse for et kreativt start-up.”
Bettercph

Af den årsag har vi opdelt better office i 5 zoner…

 

Start-up zonen

er indrettet så kreative sjæle kan udfolde deres potentiale.

 

Engineering zonen

er skræddersyet til dig i de tekniske erhverv og med værksted integreret i kontoret.

 

Corporate zonen

med alt, hvad den administrative organisation drømmer om.

 

Mixed zone

til jer, der tænker skævt og ud af boksen.

 

Café

samlingsstedet for huset og åben for gæster udefra. En lille oase i København.

 

Derfor møder du ikke kun folk fra den samme branche hos os – men derimod tværgående brancher som advokater, revisorer, bogholdere, bankrådgivere, ingeniører, designere og mange flere.

I better office finder du et hav af attraktive faciliteter som cafe, fitness, nursery, frisør, barber, massør og designshop. Herudover tilbyder vi formidling af tøjrens, levering af dagligvarer og mange flere af hverdagens nødvendigheder.

better office er en visuel bombe af gennemtænkt og lækker indretning.

Vores co-working er primært indrettet med møbler og inventar fra et af verdens mest anerkendte og eftertragtede designmøbelbrands, nemlig schweiziske Vitra. Og du finder også smukt inventar og lækker belysning fra international designbrands som Artek, Astep, Golran, XAL og Wästberg.

Vi har bedt 5 førende danske tegnestuer – GamFratesi, OEO Studio, PLH Arkitekter, Danielsen Spaceplanning og JJW Arkitekter – om at skabe indretningen af hver deres zone i fællesskabet.
Bettercph

Måske kender du allerede begrebet ’boutique hoteller’, hvor hver eneste værelse og rum byder på forskelligartede oplevelser. På samme måde sikrer de 5 tegnestuer, at better office reelt bliver et boutique co-working. Deres ideer og indretningsløsninger sikrer dig fremtidens kontor i hjertet af København.

Den gennemtænkte indretning og alle vores nøje udvalgte services har primært til formål at give dig mere tid og kvalitet i hverdagen.

Vi ønsker at bidrage til, at din work-life balance og dit generelle work well-being øges.
Bettercph

Og den ekstra tid, som vi sikrer dig, kan du bruge til at nå de sidste opgaver i løbet af arbejdsdagen – og dermed gå hjem til kvalitetstid med familien uden stress.

Selvfølgelig vil du gerne det – og du er velkommen til at besøge vores helt nye website for betteroffice lige her.

Vi har mange andre og store planer med better office, som vi ser frem til at fortælle dig mere om. Renoveringen af lokalerne er i fuld gang, og fotos her på siden er derfor kun til inspiration.

Vi går i luften inden udgangen af 2017 – og vi glæder os til at arbejde med dig.

 

De bedste hilsner

Ulrick