Sign up for the better newsletter.

Hvordan passer vi bedst på jer?

Mød Lasse og Kenni

Hvordan passer vi bedst på jer?
December 1, 2017 Ulrick
In News

Hvordan behandler du dine kunder bedst? Et simpelt spørgsmål – og i mange tilfælde et spørgsmål, som man kan tvivle på, at alle brancher stiller sig selv.

En sublim service-oplevelse går aldrig nogensinde af mode og den efterlader et varigt indtryk af kvalitet og troværdighed. Dén kendsgerning arbejder vi her hos os hver eneste dag ud fra.

Vi vil være de bedste til rigtig mange ting! Og én af topprioriteterne på vores ’top-of the-list’ liste er better sales
Ulrick, bettercph

Men hvordan bliver vi de bedste til at passe på jer – vores gode kunder, vores dygtige forhandlere og vores kompetente netværk?

Vi udvælger med stor omhu og grundig overvejelse de salgstropper, de frontløbere, de møbelnørder, de kulturbærere og de ’charmeurs’, som I møder hver dag i samarbejdet med os.

Og når det så er sagt, – så har vi fået selskab af 2 af branchens dygtigste og mest kompetente møbel-lovers – hils på Lasse og Kenni.

Her er Lasse

Hvilken rolle har du hos better?

Jeg er dealer manager. Det betyder, at jeg passer godt på og tager mig af vores gode forhandlere på projekt- og detailsiden.

Jeg sørger for grundig oplæring i produkter og afholder produktpræsentationer – både hos vores kunder og forhandlere, men også her i vores showroom.

Derudover er min opgave også at udbrede kendskabet til vores 4 fantastiske brands hos arkitektvirksomheder og andre influenter.

Hvorfor har du valgt at arbejde hos better?

Jeg havde et stort ønske om at blive en del af et ungt firma, som hver dag beskæftiger sig med design og kvalitet i verdensklasse.

Men også at få friheden til at bygge vores brand op, fascinere mit netværk med vores løsninger og produkter – og selvfølgelig hver dag udvikle better sammen med mine dygtige og inspirerende kolleger.

3 ord fra dine kollegaer om dig – hvis du skulle gætte?

En engageret humørspreder…. Og lidt af et møbelleksikon

Hvad er “a better day at work” for dig?

Jeg har gang i en better day, når min kalender er fyldt op med spændende møder både in-house og ude ved kunderne.

Jeg elsker at mærke kundernes begejstring for vores kollektioner, koncepter og måden vi arbejder på her… i et team

Kontakt Lasse her

Og du skal også møde Kenni

Hvilken rolle har du hos better?

Jeg er ansat som Dealer manager. Det betyder, at min fornemmeste opgave er at udbrede kendskabet til vores 4 brands blandt vores nuværende og måske kommende forhandlere. Samtidig bruger jeg en del tid på at undervise i vores brands koncepter og produkter – både på detail- og kontraktmarkedet i Danmark.

Hvorfor har du valgt at arbejde hos better?

Det er ret nemt at svare på. Det har jeg, fordi jeg gerne vil være en del af et nyt, ungt og fremadstormende firma.

Jeg får lov til at arbejde sammen med dygtige og kreative kollegaer samtidig med, at jeg hver dag promoverer 4 af verdens førende brands indenfor hver deres del af branchen – Vitra, Artek, Astep og Golran.

Jeg har arbejdet med Vitras og Arteks koncepter og produkter i 4 år, og det er ingen hemmelighed, at min passion for netop disse kvalitets- og designbrands er kæmpestor. Så da jeg fik muligheden for arbejde målrettet med deres sortiment, sprang jeg naturligvis til.

3 ord fra dine kollegaer om dig – hvis du skulle gætte?

Passioneret , dedikeret og humørbombe (heldigvis)

Hvad er “a better day at work” for dig?

Den bedste dag på jobbet for mig er, når dagens kalender er fuld af konstruktive møder, nye salgstiltag og masser af kollegial sparring. Og så er det i øvrigt altid fedt at starte nye projekter op – og det er jo heldigvis noget, vi gør ret tit.

Kontakt Kenni her

Lasse og Kenni’s eneste opgave er at hjælpe dig videre med dit projekt, din indretning og din kunde.

Kontakt dem – de er klar.

De bedste hilsner

Ulrick