Sign up for the better newsletter.

better office

Hvad nu hvis det var lige så nemt for dig at købe en ny kontorindretning som at købe en ny bil?

Når du køber en ny bil, kan din bilforhandler præsentere dig for diverse factsheets, som fortæller dig om alle bilens specifikationer. Ydeevne, km / liter, HK osv. Samtidig får du lov til at prøvekøre bilen – og måske også andre modeller og dermed andre optioner. Måske får du oven i købet et kursus i alle bilens funktioner og muligheder. Du vurderer så selv prisen på de forskellige optioner i forhold til dit eget budget.

Indtil nu har du måske været overladt til dig selv, når du skal investere i en ny kontorindretning for dig og dine kollegaer. Hvor skal du starte, hvad skal du tage i betragtning, hvordan sikrer du dig succes og tilfredshed for hele din organisation?

Med better office er det vores ønske at gøre det lige så nemt for dig at vælge din nye kontorindretning som at vælge din nye bil.

learning by doing…

I better office kan du

‘prøvekøre din nye bil’ / teste din nye indretning, så meget du har brug for, – og vi kan udstyre dig med testresultater og factsheets på alle aspekter af konceptet. Vel at mærke factsheets baseret på undersøgelser blandt de 120 daglige brugere, der har lejet sig ind i vores co-working – og som hver dag lever og ånder arbejdsmæssigt i de rammer, som, vi ved, virker.

15% af arbejdspladserne

i better office friholdes fra udlejning. Disse arbejdspladser står til din og dine kollegaers disposition, når I vil mærke på egen krop over en længere periode, at vores indretningskoncept holder, hvad vi lover. I kan – groft sagt – prøvekøre jeres fremtidige indretning, inden I beslutter jer for, hvilken model I selv ønsker hjemme i organisationen.

15%

Hvoran relaterer lykke sig til performance?

31%

Højere produktivitet


37%

Mere salg


3X

3 gange højere kreativitet

Happiness at Work survey, Nic Marks, nef (new economics foundation, London)

more or less

Du vælger selv, hvor meget vi skal hjælpe jer. Vi tilbyder et turnkey koncept fra A-Z med valgfrie optioner og moduler, hvor vi agerer hub / platform for viden og kompetencer.

Måske kan du have brug for vores hjælp til:

at finde den nye lokation i samarbejde med en kompetent ejendomsmægler, samt varetage jeres flytning.

at analysere brug og belastning af jeres nuværende lokaler med højteknologiske censorer

at planlægge jeres koncept i samarbejde med et arkitektfirma eller en tegnestue

at garantere after-sales-service på indretningen i samarbejde med eksterne forhandlere

at sikre at hele forandringsprocessen foregår problemfrit og gnidningsløst i samarbejde med dygtige rådgivere

at tilse at alle brugere af indretningen fra topledelse til den enkelte medarbejder får et introduktionskursus til optimal brug af jeres nye rammer

better office er indrettet i 3 forskellige prisklasser, så du hele tiden er klar over, hvor du økonomisk befinder dig lige nu. Dermed kan du også + / – 10-15% selv udregne prisen helt fra starten af dine overvejelser og sammenholde den med dit eget budget.

Du betaler kun for dét, du reelt er interesseret i – og selve ‘prøveturen’ / testperioden er naturligvis gratis.

‘At bo på kontoret’ er for meget forlangt af os alle – men principperne for better office er netop baseret på dét at være en beboer i kontorlandskabet. Du er i dag beboer i en bestemt kommune, i et afgrænset geografisk miljø, på en bestemt vej og måske i en bestemt opgang eller en lille klynge af huse.

Hver dag tager vi ansvar for vores by, gade og nærmiljø, – netop som en beboer altid vil gøre det. En beboer i kontorlandskabet tager samme ansvar på jobbet som hjemme i privatlivet.

Enkelte (læs: mange) af os kan have en tendens til at tage mindre ansvar for et velfungerende miljø og færre initiativer til et velfungerende fællesskab på jobbet end hjemme i lokalområdet.

I better office lærer vi dig og dine kollegaer at tage ansvar for kontoret som et ‘hjem’, tiden som ressource og opgavernes løsning. Vi kigger ind til organisationens management behaviour velvidende, at du og dine kollegaer ved bedre end nogen anden, hvor – hvornår – og hvordan man bedst løser jeres opgaver. Vi guider jer til en balance mellem at kræve og at yde – helt fra topledelsen og ud i alle kroge i virksomheden.

Kort sagt – når virksomheden stiller gennemtænkte, velfungerende rammer og ressourcer til rådighed for opgaveløsningen, bør medarbejdernes frihed til at vælge tid, sted og rammer for udførslen automatisk følge med.

a better city

Når vi i better office taler om beboere, tegner der sig naturligvis også et by-billede i indretningskonceptet.

Typisk udspringer indretningen fra en såkaldt ‘markedsplads’ – et cafemiljø – hvor du og dine kollegaer mødes, taler, snakker, samarbejder og hygger.

Beboelsesområdet er din arbejdsplads, hvor stemningen er rolig og koncentreret. I beboelsesområdet finder man ofte mindre samlingspladser, hvor du hurtigt og effektivt kan føre telefonsamtaler eller tage korte snakke med dine kollegaer.

Indretningskonceptet er generelt opdelt i studios, hvor alle afdelinger får tildelt deres eget studio. Ikke alle har faste arbejdspladser – faktisk er ca. 1/3 af alle arbejdsborde såkaldte dele-borde, og der er i det hele taget færre borde til rådighed end antal medarbejdere.

Men du og dine kollegaer vil til enhver tid have et klart og tydeligt tilhørsforhold, da din afdeling har plads i eget studio. Fleksibiliteten og udvidelsesmulighederne i hvert studio skabes med højryggede, afskærmede loungeområder og samlingspladser, som sikrer, at der altid vil være en plads til alle.

Besøg os. Better Office,  Klosterstræde 9, 1157 København K

betterofficecph.com

a better balance

a better office har til formål at sikre alle kontorlandskabets beboere en bedre work-life balance og et bedre work wellbeing.

Du og dine kollegaer kan forvente at vinde ny tid i et better office. Ny kvalitetstid til jeres privatliv – måske med familien. Vi sikrer jer den ekstra tid ved hjælp af indbyggede elementer som børnepasning, frisør, massør, barber, fitness, kølefaciliteter til leverede dagligvarer, tøjrens, designshop og meget mere.

Alle disse tiltag sparer dig tid – tid, som du ikke har haft før – og som du nu kan bruge til lige nøjagtig dét, du har lyst til. Måske til at løse de sidste opgaver på jobbet, så du kan gå hjem til familien uden stress – eller bare til at gå hjem og tilbringe endnu mere tid med dét og dem, du holder af.

Vil du vide mere?

Kontakt os nu