Sign up for the better newsletter.

Wishing you a better new year

Tag på tur ned af memory lane sammen med os

a better new year
December 27, 2017 Henrik
In News

Et fremragende nytår til dig, din familie og dine kollegaer – det er vores ønske og vores budskab til dig lige her. Og det budskab sender vi af sted til dig med hele better-teamet som afsender.

Et årsskifte kalder naturligvis på et tilbageblik, en tolkning, en efterrationalisering og en vis portion melankoli over tiden, der er gået godt, hurtigt og interessant.

Vil du med os on a stroll down memory lane?
Hop på – vi tager et hurtigt tilbageblik.

Primo 2017 var vi stadig ’unge og spæde’

Visionære og målrettede – men 2017 var året, som for alvor gav os hår på brystet. Og 2017 viste os, at vi har set rigtigt. Vores ønske og mål om at arbejde med de koncepter og teorier for indretning, som, vi ved, virker – og som udfordrer ’standard procedure’ i en etableret branche – danner i dag grundlag for vores travlhed og vækst.

 

Better Office har praktisk talt set lyset fra ide til realitet i 2017. Vores unikke co-working, vores nye showroom og vores hjertebarn i én og samme lokation. I Better Office tester vi alle vores teorier og koncepter omkring work-/ lifebalance og samtidig viser vi gennemtænkt og optimal virksomhedsindretning i sin reneste og mest gennemtænkte form. Der er SÅ mange ting at sige om Better Office – mange af dem har vi allerede fortalt jer – og mange af dem får I hen ad vejen. Men én ting er ekstra vigtig:

Den 11. januar fejrer vi det for vildt – kom og vær med.

Én af Danmarkshistoriens største møbelleverancer har fyldt godt i vores better world i 2017. Indretningen af Mærsk-tårnet i Panum Instituttet er i dag blandt vores stolte referencer.

Bogstavelig talt læssevis af Vitra møbler er kørt ind i det smukke hus – støt og roligt gennem hele 2017

Alt sammen på foranledning af én af vores dygtige samarbejdspartnere – ramsing&co. Panum-sagen har sørget for, at vores mantra ’Vi vil yde landets bedste kundeservice’ har nået nye dimensioner hvad angår projektkoordinering.

Lasse og Kenni kom til

A better sale blev i efteråret konkretiseret ved Lasse og Kenni, der tjekkede ind i staff-gruppen. Det er en fornøjelse at se de 2 gutter give den gas – og vi ved, at vores forhandlere og vores netværk får en unik behandling af de 2 dygtige møbelelskere og –nørder.

Messer, udstillinger, design-dage, utallige rejser til Schweiz og Vitra, lækre produktnyheder, prisvindende designs, masser af spændende projekter og gode, nye samarbejdspartnere og forhandlere.

Vi nævner bare i flæng de mange andre skønne ting, som 2017 har forkælet os med.

Apropos skønne ting: Den største tak går fra Ulrick og mig selv ud til Martha, Julie, Charlotte, Per, Lasse, Kenni, Harry og Jette – vi elsker, at I spiller på vores hold 🙂

Og nåh ja – vi har tjent penge fra dag 1. Det er vi mildest talt enormt stolte over og ganske tilfredse med – og så snakker vi ellers ikke mere om det 🙂

TAK for samarbejdet, tak for følgeskabet og tak for hverdagen i året, der nu er en del af historien. Vi håber, at vi har haft samme positive indflydelse på dit tilbageblik, som du har på vores.

Vi ønsker dig et godt, succesfuldt og lykkerigt 2018.

 

De bedste hilsner

Henrik