Sign up for the better newsletter.

better distribution

exklusiv import og distribution

a better way

Vi har eneret til distribution af de verdensanerkendte møbelbrands Vitra og Artek til det danske erhvervs- og kontraktmarked. Samtidig har vi den samme distributionsret af de to designbrands Golran og Astep til både erhvervs- og detailsegmentet på det danske marked.

Og hver eneste dag har vi fuldt fokus på at udbrede kendskabet til disse fantastiske brands in a better way.

Fra vores salgskontor og showroom i København stræber vi efter at sætte nye standarder og agere værdiskabende i forhold til specialistviden og projektassistance i kontakten med vores forhandlere og partnere.

Som brandpartner er vi specialister i vores brands, og vi deler kontinuerligt ud af vores viden, når vi supporterer vores samarbejdspartnere. Vores adfærd og fremgangsmåde er individuelt tilpasset den enkelte case – og vores prissætning vil altid opleves som troværdig og konkurrencedygtig.

Vi elsker at blive involveret i jeres projekter, og vi er stolte af at kunne bidrage til gode løsninger. Vi er ivrige efter at lette jeres arbejdsproces ved at levere produkt- og materialeprøver samt andet digitalt materiale som CAD-filer, fotos og udbudsspecifikationer.

Vores forhandlernetværk sikrer, at vores brands i dag kan leveres og installeres til konkurrencedygtige priser i hele landet, til bl.a. kontorer, hoteller, restauranter, skoler, universiteter, plejehjem og hospitaler.

Vi yder Danmarks bedste kundeservice – og stræber kontinuerligt efter at sætte nye standarder indenfor denne kunst.

better brands

Vores brandpartnere er alle udvalgt med nøje omhu og deler en stærk, international designfilosofi.

Vores fornemme opgave som brand owner er at udleve og videreformidle vores brands kompromisløse fokus på høj kvalitet og holdbart design. Som brand owner er vi produktspecialister med et nøje og indgående kendskab til vores brands imponerende og omfattende sortiments af møbler, belysning og tilbehør.

Hos os får du indgående kendskab til og rådgivning om, hvordan du i dit arbejde gør bedst og fuldt brug af potentialet i vores brandsamlinger.

Vi hjælper dig effektivt og korrekt videre, når behovet for custom-made løsninger opstår i din sag.

Og som concept owner rådgiver vi også omkring de veldokumenterede og gennemtænkte state-of-the-art indretningskoncepter, som vores brands løbende udvikler og forfiner. Vi spiller en aktiv rolle i at øge bevidstheden om fordelene ved en skræddersyet kontorløsning.

Vi hjælper dig som brand owner videre fra vores 500 m2 store showroom i København – og skulle du have lyst til at høre mere om vores viden som concept owner, driver vi et 1.650 m2 stort co-working for ca. 120 personer, som samtidig fungerer som showroom, i hjertet af København.

Er du nysgerrig, eller vil du samarbejde om et projekt?

Kontakt os nu

Se vores galleri for inspiration

Klik hér

Vil du vide mere?

Kontakt os nu