Sign up for the better newsletter.

Alcove

- rummet i rummet

Alcove
September 25, 2018 Henrik
In News

Forestil dig, at du reelt skaber et rum i rummet i dit kontorlandskab. Og at det er så fleksibelt, at du kan flytte på det når som helst, det passer ind i jeres opgaver.

Forestil dig, at du undgår, at håndværkere kommer og etablerer reelle, blivende vægge, som er omkostningstunge at få op – og ned igen. At du undgår visuelt forstyrrende skillerum, som aldrig rigtig kommer til at hænge sammen med din indretning.

Alcove serien er designet af Ronan og Ewan Bouroullec for Vitra tilbage i 2006, hvor ideen og tanken om at skabe rum i rummet i kontorlandskaber via polstrede møbler var helt ukendt og ekstremt innovativ. Senere er serien løbende udbygget med flere udgaver og modeller med hver sin eksistensberettigelse og funktion.

Fælles for Alcove-serien er et ønske om at kunne trække sig tilbage fra kontorlandskabets hektik og forstyrrende aktivitet – men stadig være et del af en organisation og et fællesskab.

”A sofa can go beyond being merely a piece of furniture and become a room of its own within a room”
Ronan og Erwan Bouroullec

Med sin afskærmende, lydabsorberende, høje ryg skaber Alcoven rum i rummet og giver dig en fleksibel base for arbejdsro, møder, telefonsamtaler, afslapning eller fortrolige samtaler.

2 Alcover overfor hinanden skaber det perfekte møderum karakteriseret ved komfort og afslappet atmosfære. Her kan du kan sidde enten alene, ved siden af eller overfor din kollegaer – altid afskærmet, men tilgængelig på samme tid.

Helt praktisk skal du vide, at Alcoven fås i forskellige udgaver.

Du finder den som Highback sofa, hvor du med 2 sofaer overfor hinanden skaber rum i rummet til flere personer. Alcove Cabin-udgaven er et decideret flytbart rum med indbyggede sofaer samt et mødebord i midten omgivet af skærmvægge. Alcove Highback Work tilbyder en komfortabel arbejdsplads til én person med bordplads og opbevaring under bordpladen. Og Alcove Plume er den afslappede version til de uformelle møder, som minder mest om den gængse loungesofa.

Serien tager udgangspunkt i 3 forskellige ryghøjder og 2 forskellige polstringsvarianter. En blød og hyggelig udgave velegnet til hjemmet og dén til dig og dine kollegaer – nemlig den stramme og vedligeholdelsesfrie til kontorlandskabet.

Vil I prøve selv? Altså – teste Alcoven på jeres arbejdsplads?

Ring eller skriv til mig – så aftaler vi hvornår og hvordan.

De bedste hilsner

Henrik