Sign up for the better newsletter.

about

welcome in a better zone

Siden vores etablering i sommeren 2015 har vi ageret distributør af inventar og interiør til detail og erhvervssegmentet på det danske marked. Hos os finder du internationalt anerkendte brands som vitra.com, artek.fi, golran.com og astep.design.

Du er kommet til et sted, hvor vi lever og ånder for at skabe livsglæde på jobbet og passion omkring arbejdspladsen. Vi vil gøre det til en daglig fornøjelse for dig og alle dine kollegaer at møde på job hver dag – og derfor har vi skabt et motiverende, inspirerende og supporterende indretningskoncept, der kan netop dét. Du vil kunne drage fordele såsom fleksibilitet og produktivitet samt en reduktion af jeres omkostninger via vores viden og rådgivning.

the better part

Du vil opleve, at vi udfylder 2 roller på det danske møbel- og belysningsmarked. Rollerne som henholdsvis brand owner og concept owner. Og hvad mener vi så med det?

Som ‘brand owner’ understøtter og supporterer vi danske inventar- og belysningsforhandlere, arkitektvirksomheder og tegnestuer med vores produktkendskab, introduktion til brandets identitet, produkttræning, specifikationer, materialeprøver og test-møbler m.m. Som brand owner er det vores primære mål at skabe en nem og behagelig før- og eftersalgsproces via effektive og letforståelige salgsværktøjer for vores partnere. Og dertil yder vi branchens bedste kundeservice – no more no less.

Som ‘concept owner’ agerer vi professionel og kompetent hub og tilbyder en fælles platform for vores eksterne partnere og specialister – til nyttig viden og gavn for den enkelte virksomhed, som ønsker at investere i en komplet indretningsløsning. Kort sagt leverer vi som concept owner et gennemtestet, gennemtænkt og flyvefærdigt turnkey indretningskoncept.

Vil du vide mere om vores roller? Så kom og besøg os…

Vi driver et brand owner showroom på 500 m² og et concept owner showroom på 1.650 m². Begge i København K – og du er altid velkommen.

Vil du vide mere?

Kontakt os nu